Kosten garagedeur slotwerk

Eén van de laatste keuzes die je maakt bij het aanschaffen van een nieuwe garagedeur is het slotwerk. Dit is erg belangrijk, het zorgt ervoor dat je deur goed is afgesloten en je spullen zijn beschermd. Hier kan je lezen over de kosten van de twee meest gangbare sloten, namelijk een elektrisch slot en een 3-punts slot.

 

*Tip:

→ Wat kost een garagedeur voor jou? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 6 offertes van diverse lokale specialisten.

De kosten van de sloten

De volgende tabel geeft de prijs weer van deze twee type sloten, inclusief BTW.

 

Slotsoort Gemiddelde prijs
3-punts slot €775 – €825
Elektrisch slot €140 – €180

 

De soorten sloten

Een 3-punts slot is duur, maar geeft wel de beste bescherming. Dit slot heeft namelijk drie punten waar het vergrendeld, de beide zijkanten en in het midden. Dit maakt het onmogelijk om snel in te breken en het is onwaarschijnlijk dat een inbreker een poging zal wagen. Het tweede slot is een elektrisch slot. Dit is een slot dat je vanaf afstand kan bedienen. Ben je vergeten de deur op slot te doen, of kom je aanrijden en moet je naar binnen? Dan kan je de deur met een elektrisch slot open maken zonder dat je ervoor hoeft te staan.


Wat kost een garagedeur precies?

Vraag gratis meerdere offertes op bij garagedeur specialisten in jouw regio en vergelijk het aanbod. Zo kun je besparen op de aanschafkosten en krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Deze offerte service is gratis en vrijblijvend.