Informatie en advies over garagedeuren
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

loopdeurAls je een garagedeur hebt dan is het goed om er een met een loopdeur te kiezen. Het is dan namelijk gemakkelijker om met de fiets door de garagedeur te gaan. En is het ook gemakkelijk om spullen uit de garage te halen. Zo zijn er nog andere situaties waarbij het fijn is om een loopdeur te hebben om niet de hele garagedeur open te hoeven zetten. Het is goed om de kosten van een garagedeur met loopdeur te kennen. Hierdoor is het mogelijk om wel of niet voor deze soort te kiezen.

*Tip:

→ Wat kost een garagedeur voor jou? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend tot 4 offertes van diverse lokale specialisten.

Hoe ontdek je de kosten van een garagedeur met loopdeur?

Het is slim om bij meerdere aanbieders een offerte voor een garagedeur met loopdeur op te vragen. Door dit te doen is het mogelijk om de kosten te vergelijken. Er zijn verschillende soorten waarin het mogelijk is om een loopdeur in op te nemen. De prijzen van een gewone garagedeur beginnen bij zo een €700 euro, met loopdeur is dit zo een €250 euro extra.

Een goede prijs voor een garagedeur met loopdeur!

Kosten loopdeurNaast de kosten van een garagedeur met loopdeur is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de kwaliteit. Als je een kwalitatief hoogwaardige garagedeur met loopdeur koopt dan zal je hier langer van kunnen genieten dan wanneer het een garagedeur is van een lage kwaliteit. Hierdoor zijn de hogere kosten ook gerechtvaardigd. Houdt daarnaast ook rekening met het bedrijf welke de garagedeur gaat plaatsen. De combinatie van een goede garagedeur en het laten plaatsen ervan door een goed bedrijf zorgt voor een winnende combinatie.

Materialen

Er zijn verschillende soorten materialen die je kunt gebruiken voor een garagedeur met loopdeur. Bij elk soort materiaal is het mogelijk om een loopdeur toe te voegen. Hieronder bespreken we de soorten.

Aluminium

Het materiaal aluminium is een van de duurdere soorten die je kunt kiezen als materiaal voor een garagedeur. Dit komt doordat aluminium erg duurzaam is en beschikt over goede kwaliteiten zoals sterkte en erg licht. Daardoor kun je de garagedeur zelf gemakkelijk open doen en is er ook een minder sterke motor nodig als je een elektrische bediening wilt. Aluminium heeft naast een schoonmaakbeurt geen onderhoud nodig en heeft een erg lange levensduur. Het enige nadeel is dus dat het materiaal duurder is dan andere materialen zoals staal en kunststof, echter zal je wel langer genieten van een aluminium garagedeur.

Kunststof

Voor een garagedeur van het materiaal kunststof betaal je een gemiddelde prijs. Het beschikt over een aantal voordelen zoals dat het materiaal erg licht is. Net als bij aluminium heb je bij dit materiaal dus een minder sterke aandrijvingsmotor nodig wanneer je voor een elektrische garagedeur kiest. Ook isoleert het materiaal erg goed en is het erg onderhoudsarm. Echter wordt kunststof niet gezien als een erg hoge kwaliteit materiaal waardoor op den duur de kleuren kunnen vervagen. 

Hout

Houten garagedeuren zijn een van de duurste soorten die je kunt kiezen. Dit komt omdat het materiaal beschikt over vele voordelen en een uniek uiterlijk. Zo isoleert het materiaal erg goed en is er keuze uit verschillende soorten hout in de markt. Er is dus een mogelijkheid om een goedkopere houten garagedeur aan te schaffen van minder kwalitatieve waarde. Ook is het onderhoud erg makkelijk te doen door om de zoveel jaar zelf een likje verf over de garagedeur heen te doen.

Staal

Staal is een van de goedkopere soort materiaal voor een garagedeur. Vaak wordt deze geïnstalleerd. Het materiaal isoleert niet erg goed maar is wel erg sterk. Het is echter wel mogelijk om een stalen garagedeur goed te isoleren. Ook beschikt staal over een lange levensduur.

Garagedeur specialisten contacteren?

Indien je met leveranciers in contact wilt komen is het verstandig om vrijblijvend contact op te nemen met deze bedrijven in jouw regio. Door het aanbod naast elkaar te leggen kun je besparen op de kosten die je moet maken. Met onze offerte service kom je in contact met lokale aanbieders en betaal je dus niet teveel voor een nieuwe garagedeur.

Bekijk deze pagina’s:

> Prijzen garagedeur
> Garagedeur plaatsen
> Elektrische garagedeur
> Soorten
> Vervangen
> Zakelijk
> Advies

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?